JCI Nederland bestaat 60 jaar!! Dat moet uiteraard gevierd worden, de mannenkamer van JCI Maastricht nodigt je dan ook van harte uit om dit Lustrum te komen vieren in Maastricht en wel op Zaterdag 24 November 2018.

Op deze dag maken we een bourgondische reis door de tijd en laten we je onderdompelen in de Maastrichtse gastvrijheid en onze bourgondische levensstijl. Uiteraard komen ook de pijlers van JCI en de mooiste verhalen en hoogtepunten van 60 jaar JCI gedurende de dag voorbij. Een inspirerend dagprogramma gevolgd door een feestelijk diner en spetterend avondfeest zal voor een onvergetelijk weekend Maastricht zorgen. Na aankoop van de tickets bestaat er de mogelijkheid om tegen speciale tarieven een hotel te boeken in het centrum van Maastricht op loopafstand van de Lustrum locaties.

Dankzij onze lokale partners en het Federatie Bestuur kunnen we deze bijzondere dag aanbieden voor een zeer aantrekkelijke prijs en 2 speciale Early Bird Acties.

- De eerste 100 kaarten worden verkocht voor € 99,- en bieden toegang tot de College Tour met Onno Hoes in de oude Raadzaal van het Stadhuis in Maastricht om 11.30 uur.

- De tweede 100 kaarten worden ook verkocht voor € 99,- Ontvangst vanaf 13.00 in het Stadhuis van Maastricht.

- Vanaf 200 kaarten is de Early Bird Actie voorbij en worden de kaarten verkocht voor € 125,- en is de ontvangst om 13.00 uur in het Stadhuis van Maastricht.

Alle JCI leden, Senatoren, Ereleden, oud-leden en partners zijn van harte uitgenodigd om dit geweldige lustrum met ons te vieren. 

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken .